Submit your details for a FREE callback       

Despre noi

UGG Romania

Dacă ești amator de plimbări, dacă îți place să călătorești, …chiar și dacă jobul tău prespune deplasări, dacă ești amator de sporturi și senzații țări, dacă îți place mișcarea în aer liber, dacă ești șofer de zi cu zi, sau pur și simplu ai o famile mare sau mulți prieteni…atunci cu siguranță nu esti aici din întâmplare!  Noi ne adresăm persoanelor active, care din varii motive călătoresc, și cum bagajele de calitate, sistemele de prindere și transport , sau accesoriile utile auto ar trebui să fie nelipsite în timpul călătoriilor pentru siguranță dvs , atunci venim în întâmpinarea acestor nevoi, asigurându-va o deplasare lipsită de griji și un sejur pe măsură!

Nu…nu suntem agenți de turism, dar suntem o echipă dinamică, iubitoare de plimbări și amatoare de sporturi și de ce nu …de senzații țări! și pentru că știm din experiență că orice plimbare reușită, presupune înainte de toate siguranță în deplasare, calitate și prevenirea oricăror neplăceri sau probleme…pentru că acesta este defapt bază oricărei vacanțe reusite… am reunit pe acest site, accesorii și siteme auto de prindere și transport, accesorii auto utile la orice drum, o gamă variată de genți/rucsace/trolere pentru orice tip de calatorie….și pentru că juniorii ocupă un loc important în viața noastră, pentru ei avem genți de voiaj sau grădiniță cu persoanje Disney, și o gamă variată de accesorii pentru a sprijini activitatiile lor în aer liber, sportul și mișcarea, dar și transportul lor în condiții de deplină siguranță și confort, indiferent de vârstă!

 Si pentru că putem afirma cu tărie că va garantăm calitatea, putem garanta prin ea și siguranță , confort, estetică, utilitate, inovație, și durabilitate, deoarece toate produsele noastre poartă amprenta liderilor de piață în domeniul în care activează! 

 Toate sunt produse testate intensiv, cu feed-back-uri pozitive din partea cumpărătorilor nostri, având tradiție și longevitate în domeniu!

 Deci…cam așa avem totul pregătit și, haideți să ne plimbăm!

 Așteptăm cu drag impresii din vacanță, povești interesante și bineînțeles feed-back-ul vostru referitor la produsele noastre. Suntem deschiși la sugestii și impresii și de ce nu, idei noi!

 

Cu drag,

Echipa Neplimbam.Ro