Submit your details for a FREE callback       

Ghidul Cumparatorului

 

Cum comand?

 

 Puteți comanda ONLINE! 

 Folosind filtrele de selecție , meniul de search, sau pur și simplu navigând pe site vei găsi ușor produsele de care ai nevoie. După adăugarea lor în coșul de cumpărături, le poți cumpăra completând  spațiile referitoare la datele tale de identificare precum:

 -nume și prenume

 -adresa de mail : pentru confirmarea comenzii și primirea facturii proforme

 -adresa de livrare : care poate fi sau nu aceeași cu cea de facturare

 -modalitatea de plată : numerar la livrare, sau prin card bancar

  In ultima instanță va trebui să verifici comanda și să o confirmi , și dacă este cazul poți trece în câmpul de observații ceea ce vrei să ne comunici ( ex: intervalul orar la care să livrăm, număr de telefon de contact, persoană de contact, etc) Nu uita, câmpurile marcate cu asterix sunt obligatorii!

Online poți comanda oricând, 24h/24h , 7 zile din 7!

In cel mai scurt timp după plasarea comenzii vei fi contactat telefonic, pentru confirmare și alte detalii referitoare la comanda

 

 De asemeni poți comanda TELEFONIC!

 La numărul de telefon 0735.465.675 îți vom prelua comanda, te putem ajuta să găsești produsul dorit, și îți vom răspunde cu drag la orice întrebare.  Pentru comenziile telefonice programul nostru de lucru este de luni până vineri, în intervalul 9:00 AM-17:00PM

 

 Poți comanda prin și MAIL

 Ne poți scrie la una din adresele de mail : neplimbam@gmail.com sau office@neplimbam.ro

Spune-ne ce produse dorești, și lasă-ne datele tale de identificare , un număr de telefon , precum și adresa de livrare/facturare. In cel mai scurt timp vei fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii!

Confirmarea comenzilor:

Stocurile NePlimbam.ro sunt orientative si raportate la ziua anterioara. Toate comenzile plasate prin platforma sitului, prin email, chat sau telefon, sunt considerate valide dupa ce au fost confirmate telefonic sau prin email de unul dintre Consultantii nostri de vanzari.

 

 

 Suntem și pe FACEBOOK!

Ne poți urmări pe facebook, unde vei afla detalii despre produse, promoții și noutăți!  Poți folosi chatu-ul sau mesajele pentru întrebări, neplamuriri, sau plasarea de comenzi! Te rugăm să lași și un număr de telefon pentru a te contacta și a confirma comanda ta!

Costul Transportului:

Transportul produselor comandate se face exclusiv folosind compania de curierat Nemo Express. Costul transportului este:

 1. Gratuit pentru comenzile a caror valoare depaseste 250 de lei, in limita a 4 Kg. Pentru coletele cu o greutate mai mare, se va percepe un cost de 0,8 lei, TVA inclus, pentru fiecare kilogram suplimentar.

 2. 15 lei pentru comenzile care nu depasesc 250 de lei. Pentru coletele care depasesc 3 Kg, se percepe cost suplimentar de 0,8 lei, TVA inclus, pentru fiecare kilogram suplimentar.

*CDT Trade Network, prin magazinul online www.neplimbam.ro, nu isi asuma raspunderea pentru eventualele greseli survenite in cadrul informatiilor ( descrieri, coduri, stocuri, preturi, etc) prezentate in cadrul platformei online www.neplimbam.ro. In cazul putin probabil in care ati constatat o eroare, va rugam sa o semnalati la office@neplimbam.ro pentru remedierea ei urgenta. 

 

Te așteptăm cu drag!

 Echipa Neplimbam.RO