Submit your details for a FREE callback       

Informatii livrari

Detalii livrare:

 Pentru produsele aflate în stoc, termenul nostru de livrare este de 1-3 zile cel mult,  pentru orice oraș sau zonă din țara. Pentru comneziile plasate până în oră 14.00 PM , acestea vor pleca de la noi din depozit spre tine, chiar în aceeași zi. Comenziile plasate după această oră , vor fi preluate de curieri a 2-a zi și din acel moment livrarea se va face în 1-3 zile maxim.

Produsele vor fi livrate de curieri la adresă indicate în comandă, și vor conține factură și garanție.

Comenzile noastre se expdiaza prin Nemo Express. Puteti urmarii coletul accesand adresa: http://www.nemoexpress.ro/urmareste/ si introducand numarul de AWB primit pe email in momentul expeditiei.

Pentru că suntem magazine online, punctul nostru de lucru nu conține un show-room, însă nu-ți face griji! Toate produsele comercializate sunt noi, au certificate și sunt însoțite de garanție și verificate înainte de a pleca spre tine. Chiar și așa, te poți răzgândi și le poți trimite înapoi printr-un RETUR!

 -poți returna un produs comandat din motive personale,  în maxim 14 de zile. Pentru acest lucru va trebui să ne contactezi telefonic sau să ne trimiți un mail pentru a primi eventualele detalii legate de modalitatea de retur.

Daca produsul returnat este deteriorat , are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca un produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs utilizat , iar in cazul in care produsul este intr-o stare in care nu il  putem re-vinde, ne rezervam dreptul sa refuzam produsul.

 -puteți returna un produs în cazul puțin probabil în care acesta are un defect. Banii vor fi returnați în maxim 15 zile de la primirea returului, în contul tău bancar. 

 In cazul in care dorești să înlocuiești produsul și acest lucru este posibil! Va trebui să ne contactezi înainte pentru a confirma și a primi detaliile referitoare la schimbul pe care doresti să-l faci!

 Iți garantăm că vom găsi cele mai bune soluții, în așa fel încât tu să fi mulțumit în cazul puțin probabil al unor neplăceri!

 

 Te așteptăm cu drag!

 Echipa Neplimbam.RO