Submit your details for a FREE callback       

Tutorial "Cum Comand"

In materialul de ma jos, dorim sa venim in intampinarea Dvs cu un tutorial de comanda. 

Pentru a plasa o comanda pe situl www.neplimbam.ro , sunt necesari pasii de mai jos:

1. Deschidem adresa sitului www.neplimbam.ro. In acest moment, exista doua varianta. Fie stim deja ce produs dorim si il cautam tastand codul in fereastra "Cautare", fie inca nu suntem decisi, si atunci selectam categoria si subgategoria in cadrul careia cautam produsul dorit.

2. Dupa ce am gasit produsul dorit, il adaugam in cosul de cumparaturi

 

3. Pasul al treilea este accesarea meniului de comanda.

4. In prima parte a paginii de comanda, completam datele necesare expedierii si facturarii comenzii. Aceste informatii sunt foarte importante deoarece, in baza lor, comanda va fi livrata intr-un timp foarte scurt si in deplina siguranta de catre partenerii nostrii de la Nemo Express. Tot in baza acestor informatii emitem factura fiscala si garantie aferente comenzii Dvs.

5. Ultimul pas este acela al verificarii produselor comandate. Dupa completarea informatiilor de mai sus, prin derularea paginii, va apar detaliile legate de transport, metode de plata si produsele selectate, precum si totalul comenzii Dvs.

 

*In cazul in care intampinati orice fel de probleme, echipa noastra va sta la dispozitie la telefon 0735 465 675, email: office@neplimbam.ro sau prin intermediul chatului.

*Produsele care au alt status decat "In Stoc" nu pot fi comandata. Acestea sunt produse care fie nu sunt pe stoc si nu au un termen de livrare, sunt sunt produse care se aduc pe comanda, termenul fiind de maxim 14 zile lucratoare. In ambele cazuri, va rugam sa ne contactati pentru a va comunica toate detaliile legate de disponibilitate.